Sarbatorideiarna.ro
Home Despre Mos Craciun Scrie-i lui Mos Craciun Jocuri Forum Mos Craciun LIVE Contact
square
Aboneaza-te la newsletter
Reteta magica
Reteta magica
Turta dulce

Ingrediente:Blat:amestec de condimente pentru turta dulce:scortisoara,nucsoara,ghimbir,coriandru,piper etc.480 g faina, impartita in 150g + 330g,260g zahar,125g apa,50g unt,un ou,1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,un vf de sare

trimite reteta ta vezi toata reteta
vezi alte retete
Termeni si conditii sarbatorideiarna.ro
Sarbatorideiarna.ro reprezinta una din cele mai importante resurse internet dedicate perioadei sarbatorilor de iarna. Sarbatorideiarna.ro este proprietatea ADD MEDIA COMMUNICATION SRL.

Articolele, comentariile, mesajele, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la utlizatorii site-ului constituie proprietatea autorului, restul (codul sursa, imaginile etc.) sunt in proprietatea ADD MEDIA COMMUNICATION SRL. Fara acordul prealabil exprimat in scris al proprietetarului, nu puteti copia, distribui, repoduce sau transfera nici un material de pe acest site. Sarbatorideiarna.ro nu poate fi facut responsabil in nici un fel pentru orice fel de daune care pot aparea ca urmare a utilizarii unor informatii, imagini etc. prezentate in cadrul paginilor site-ului. Sarbatorideiarna.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului acestui site. Sarbatorideiarna.ro nu garanteaza functionarea corespunzatoare a sistemelor informatice sau programelor folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma.

Sarbatorideiarna.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile, fotografiile publicate de catre utilizatori. Raspunderea pentru continutul oricarui mesaj apartine in intregime autorului mesajului. Este interzisa postarea mesajelor, comentariilor sau fotografiilor cu continut abuziv, rasist, obscen, calomnios, cu conotatii sexuale, sau orice alt material care este contrar legislatiei romanesti in vigoare.

Sarbatorideiarna.ro contine legaturi catre alte pagini de internet. Prezentarea acestor legaturi nu implica in nici un fel garantia calitatii unui produs sau serviciu din cadrul acestor pagini de internet. Sarbatorideiarna.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de garantie a serviciilor sau bunurilor achizitionate sau promovate prin intermediul acestui site.

Sarbatorideiarna.ro respecta si protejeaza confidentialitatea datelor tale personale. Orice informatie personala este prelucrata si folosita conform politicii de confidentialitate a datelor personale si nu va fi folosita in nici un mod care contravine acestei politici. Informatiile nu sunt si nu vor fi vandute, inchiriate sau facute cunoscute unor terti in alte moduri decat cele prezentate in acest document. Exemple de informatii personale includ numele complet, adresa, adresa de email, numar de telefon. Sarbatorideiarna.ro va transmite aceste informatii cu caracter personal si atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor sarbatorideiarna.ro. Sunt recunoscute drepturile utilizatorilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal potrviti Legii nr. 677/2001.

Sarbatorideiarna.ro organizeaza concursuri pentru vizitatorii sai. Participarea la concursuri necesita introducerea datelor personale. Informatia colectata poate include informatii de contact sau informatii demografice. Aceste informatii sunt folosite pentru notificarea castigatorilor. Toate informatiile referitoare la concurs vor fi publicate pe timpul evenimentului.

Trimiterea catre site a adresei dvs de mail in scopul inscrierii la concurs sau pentru orice alte sectiuni de pe site-ul www.sarbatorideiarna.ro implica acordul dvs pentru folosirea ei in scopul  informarilor ulterioare cu privire la continutul site-ului. Daca doriti dezabonarea la acest serviciu, va rugam trimiteti email cu subject: Dezabonare la adresa: contact@sarbatorideiarna.ro.

Sarbatorideiarna.ro isi rezerva dreptul de a alege si afisa una din fotografiile primite de la vizitatorii site-lui pentru sectiunea "Fotografia magica".

Folosirea site-ului sarbatorideiarna.ro echivaleaza cu acordul privind termenii si conditiile prezentate aici. sarbatorideiarna.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de utilizarea a acestui site, fara un aviz prealabil. Pentru orice intrebare, contactati-ne la adresa admin@sarbatorideiarna.ro.EVENIMENTE APRILIE 2019 « »
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
   Mai sunt -1246 zile pana vine Mos Craciun..
piete de craciun live
 
     
Felicitari magice
 
Parteneri Media
AddMedia.ro - Advertising for you
Home    |  Termeni si conditii    |  Harta site    |  Contact