Sarbatorideiarna.ro
Home Despre Mos Craciun Scrie-i lui Mos Craciun Jocuri Forum Mos Craciun LIVE Contact
Aboneaza-te la newsletter
ARHIVA VACANTA MAGICA
Vacanta magica Budapesta
Sibiul - destinatie de Craciun
Vacanta magica Bran
Vacanta magica Sibiu
Vacanta magica Praga
Ski Austria - Damuls
Vacanta magica Budapesta
Revelion Austria
Vacanta magica - Barcelona
Craciun la Londra
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Craciun medieval
Craciun medieval
Sighisoara este considerata si astazi ca fiind cea mai frumoasa cetate din Europa. Aceasta s-a pastrat (in mare parte) intacta, numarandu-se printre putinele asezari de acest fel, unde casele medievale sunt locuite si astazi.

  Asezata pe cursul mijlociu al Tarnavei Mari, Cetatea, numita si Perla Transilvaniei, este o asezare saseasca atestata documentar in anul 1298, intemeierea localitatii datand din sec. Al XII-lea.

Cetatea , una dintre cele mai spectaculoase si pline de mister cetatii medievale din Transilvania, reprezinta un veritabil monument istoric ce pastreaza vie emotia intalnirii cu trecutul, calatorul descoperind o lume de un farmec nemaiintalnit.

  In Sighisoara exista si o agentie pe nume: sighisora-tourism care va prezinta acest ghid si va invita in inima Ardealului, in acest frumos oras, medieval.

 

         Obiective turistice de care puteti profita mergand in Sighisoara:  Monumentul "La Chip" ,Biserica din deal, Biserica Leprosilor, Casa cu Cerb, Casa de pe stanca, Casa Venetiana, Casa Vlad Dracul

 In Sighisoara exista si o agentie pe nume: sighisora-tourism care va prezenta acest ghid si va invita in inima Ardealului, in acest frumos oras, medieval.

  Aici gasiti diverse pensiuni/hoteluri si restaurant cum ar fi: Restaurant - Vlad Dracul, Hotel Claudiu, Pensiunea Chic, Hotel Sighisoara etc.

       Preturi:  -Pentru a petrece o seara la una din aceste pensiuni costa intre 62ron -300ron/zi.

Asadar, poti opta pentru un Craciun medieval anul acesta, petrecut in Sighisoara, doar la 294 de km distanta de Bucuresti.

Drumul spre Sighisoara se poate face cu masina sau cu trenul, cel mai rapid tren va face 4:30 ore.

  Petreceti un Craciun 2008 misterios in inima cetatii orasului medieval Sighisoara, un Craciun traditional pe care cu siguranta nu-l veti uita niciodata.

EVENIMENTE SEPTEMBRIE 2018 « »
L M M J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
   Mai sunt -1006 zile pana vine Mos Craciun..
     
Nume:
E-mail:
Comentariul:
 
Parteneri Media
AddMedia.ro - Advertising for you
Home    |  Termeni si conditii    |  Harta site    |  Contact